Je možné hubnout bez pohybu?

Jste schopná dbát na svůj jídelníček a řídit se radami dietologů, ale do posilovny vás nikdo nedostane? Pak vám zřejmě vrtá hlavou otázka, zda je vůbec možné takhle zhubnout. Odpověď ale stejně asi už znáte. A bohužel vás asi nepřekvapí.

Proč by to nešlo?

Hubnutí bez pohybu je velkou potíží. Samozřejmě to možné je. Je ale také potřeba si uvědomit, že pokud je vám víc jak 25 let, vaše kůže už není z nejpružnějších. Pokud tedy zhubnete hodně, kůže zůstane po nadbytečných kilech vytahaná. A jistě se shodneme, že kožní převisy nejsou nic estetického.

Kde nepomůže pohyb, pomůže chirurgie!

Pokud chcete zhubnout bez fyzické námahy, pravděpodobně vám zní v hlavě jedno kouzelné slovíčko – liposukce. Tento zákrok vám samozřejmě může pomoci. Zvažte ale svůj zdravotní stav a o tom, zda jste ve vhodném stavu k podstoupení této operace, se poraďte s lékařem. Záleží totiž hlavně na tom, kolik kilo potřebujte zhubnout. Je dobré mít na paměti, že liposukcí nic nekončí. I po ní vám bude doporučeno udržovat svou postavu pravidelným pohybem.

Jak z toho ven?

Každému prostě není příjemné se potit v posilovně s davem dalších „sportovců“. Ne každý se také rád ukazuje v plavkách v bazénu. Nebaví vás běhat, nerada se potíte a při cvičení doma se cítíte hloupě? I tak existují stále možnosti, jak zhubnout. Zkuste je na sebe nastražit tak, že si ani nevšimnete, že sportujete.

Kam můžete dojít, jděte pěšky. Nejezděte MHD a dejte sbohem i výtahům. Auto zaparkujte před městem a ne před kanceláří, pomůžete tak sobě, dopravě i přírodě! Doma pravidelně uklízejte. Při svižném uklízení spálíte mnoho kalorií, čas vám u toho uteče. Navíc po sobě zanecháte čistý a voňavý byt! S partnerem se pak hodně líbejte a milujte. Tímto „cvičením“ můžete pálit kalorie ještě pravidelně po nocích. A bude to jistě daleko příjemnější hubnutí než předražená hodina aerobiku ve fit centru.

Může se Vám líbit ...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera