Francouzské brambory

Suroviny
5 ks středně velkých vařených brambor
½ malého sáčku mražených předsmažených hranolků
4 vídeňské párky
4 vejce
1 modrá cibule
sádlo
chilli omáčka
Smetana
Sůl
pepř

Postup
Na sádle orestujeme nejprve nadrobno nakrájenou cibuli a pak na špalíčky nakrájené párky. Do pekáčku naskládáme na dno nejprve nakrájené vařené brambory, pak vrstvíme cibuli s párkem a nahoru zmražené hranolky. Posolíme a popepříme. Dáme do rozehřáté trouby (220 °C) na 10 minut. Rozšlehaná vejce se smetanou posolíme a ochutíme pár kapkami chilli omáčky. Zalijeme jimi rozpečenou směs a ještě 10 minut dopékáme, až se vejce srazí.
Přejeme dobrou chuť!

Může se Vám líbit ...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera