Chcete své milované udělat radost? Kupte jí byt a šperky!

Pánové, jistě vás už nadpis článku rozzlobil. Nebojte se, je myšlen s nadsázkou. Pokusím se vám jako zástupkyně žen vysvětlit, proč by právě dům, diamanty, značkové šperky a jiné „maličkosti“ udělali vaší ženě radost. A hlavně jak vy z toho můžete neuvěřitelně profitovat!

Na rychlost našich koní a krásu našich žen

Luxusní byt

Luxusní byt

Ať už jste kutil nebo spíše business typ, buďte si jistí, že vaše žena potřebuje, abyste zajistil rodině odpovídající hnízdečko.

Některá chce dům se zahradou, jinou zase třeba zaujmou byty v lokalitě Praha 4.

Ať už je to tak nebo tak, snažte se jí vyhovět. A proč?

Protože tam, kde se vaše žena bude cítit dobře, bude se dobře dařit i vám.

Ženy dokážou vytvořit pocit domova a rodinné harmonie.

Chcete přijít z práce do oázy pohody, ve které najdete teplou večeři, studené pivo a ženu s úsměvem na rtech? Vybudujte pro ni hnízdečko.

Nejsem tak bohatý, abych Ti kupoval levné věci

Prsteny z oceli

Prsteny z oceli

Proč ženy tolik prahnou po těch nejdražších zbytečnostech!

Boty za půl měsíční výplaty, šperky za půl roční.

Je to jednoduše proto, že se cítí být drahým darem poctěny.

Dobře totiž vědí, kolik úsilí a peněz vás stojí značkový parfém, nebo kabelka z nové kolekce její oblíbené značky. Neskutečně si váží toho, že jí dokážete uctít takovou pozorností.

Je to totiž totéž, jak kdybyste jí řekli, že je vám natolik vzácná, že by cokoli lacinějšího nebylo dostatečné. Jsi jedinečný originál, dostaneš jedinečný originál.

Slečno, známe se?

Už tomu rozumíte? Ano? Tak pozor, teď přichází jeden háček. Nemá to stejně každá žena. Možná té vaší udělá milá SMS větší radost než ten nejluxusnější šperk.

To co chceme nejvíc je, abyste nám naslouchali (mezi řádky) a pak nás překvapovali. A jestli v hledáčku vaší milé jsou luxusní byty Praha nebo šperky z Paříže, to musíte vypátrat sám.

 

Může se Vám líbit ...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera